Selecteer een pagina

Contact

Bent u op zoek naar een paar extra handen die uw administratie (weer) op orde brengen? En vooral ook zo houden? Administratiekantoor BPC Duiven is een professioneel en ervaren administratiepartner die uw administratie volledig uit handen neemt! 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon

(0316) 263 007

Adres

Eltensestraat 67A, 6922 JA Duiven

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een bedrijf opstarten
BPC Duiven biedt speciale begeleiding voor startende ondernemers. Want als startende ondernemer (zzp’er) voert u vaak zelf de financiële administratie van uw bedrijf. Dit kan op het eerste gezicht voordelig lijken, u bespaart immers op de kosten voor een boekhouder of accountant. Vaak wordt echter vergeten dat het voeren van de administratie een tijdrovende bezigheid is, dat het ‘even’ moet gebeuren en dat het ten koste gaat van de hoofdactiviteit van uw organisatie. BPC Duiven helpt u graag met het opstarten van uw bedrijf. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Hulp bij belastingadvies
U werkt hard, maar betaalt liever niet te veel belasting. Dat is logisch, maar iedereen dient zich wel te houden aan de Nederlandse belastingwetgeving. Door onze ervaring en kennis op fiscaal gebied weet u dat u nooit te veel belasting betaalt en maakt u gebruik van alle fiscale mogelijkheden die er zijn en voldoet u aan alle wet- en regelgeving. Administratiekantoor BPC Duiven is gespecialiseerd in belastingzaken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij houden het graag concreet en duidelijk voor u. Om enkele voorbeelden van onze dienstverlening te geven: aangifte loonheffing, aangifte BTW, winstaangifte, de jaarafsluiting, aangifte zorgverzekeringswet, het schattingsformulier voor ondernemers, verlenging van de VAR verklaring, de BTW suppletie. Welke Aftrekposten zijn er voor u?
Neem gerust contact op voor meer informatie.
Ik wil niet teveel aan belasting betalen
De Belastingdienst maakt het belastingplichtigen steeds gemakkelijker. De gegevens die de Belastingdienst al van u kent, zijn vooraf al ingevuld in uw aangifte. Met één druk op de knop, is alles geregeld.

Maar pas op! U loopt zo toch het risico dat u te veel belasting betaalt. Want de Belastingdienst houdt bijvoorbeeld geen rekening met de verdeling van de aftrekposten tussen u en uw fiscale partner.

Administratiekantoor BPC Duiven kent alle ins en outs van de belastingwetgeving. Zo weet u zeker dat u niet te veel belasting betaalt. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik wil iemand in dienst nemen
Bij het in dienst nemen van een nieuwe medewerker komt heel wat kijken. Contract opstellen, aanmelden bij de Belastingdienst, salaris betalen, loonheffing afdragen, de Arbo-regels, om er maar een aantal te noemen. U komt in uw arbeidsovereenkomst een bruto salaris overeen, maar dient het netto equivalent hiervan uit te betalen. Naast het bruto salaris dient u rekening te houden met meerdere kostenposten, zoals o.a. vakantiegeld, bonus, 13e maand en sociale lasten. Het ingeven van een verkeerd cijfer of een onjuiste interpretatie van de wetgeving kan vervelende en verstrekkende gevolgen hebben voor uw bedrijf, uw werknemers en uzelf. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Mijn bedrijf groeit. Wat nu?
Maakt jouw bedrijf een groei of een (grote) verandering door? Elke onderneming die een groei of verandering doormaakt, wordt geconfronteerd met een aantal belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Dit heeft consequenties voor jouw onderneming.
Welke keuzes zijn belangrijk?
BPC Duiven maakt het voor u inzichtelijk. We weten wat u tegen kunt komen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en alles goed geregeld is. We nemen u het werk uit handen en helpen uw bedrijf te groeien. Neem gerust contact op voor meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Laat dan een bericht achter.