Selecteer een pagina

Administratie en belastingen

Als ondernemer wilt u ondernemen en dus vooral doen waar u goed in bent. Zaken als uw financiële administratie, de fiscale aangiftes en het opstellen van de jaarrekening moeten gewoon goed en gedegen geregeld zijn. Hierbij kan BPC Duiven u van dienst zijn.

Ook kan BPC Duiven u helpen om uw privé administratie weer helemaal op orde te brengen en uw belastingen voor u indienen.

Wat wij doen

Administratiekantoor BPC Duiven is gespecialiseerd in bedrijfsadministraties en belastingzaken van zzp’ers en particulieren.

Administratie (boekhouding)

Veel ondernemers kiezen ervoor om de boekhouding van hun bedrijf uit te besteden. Wanneer u niet goed bent in boekhouden en wél in ondernemen is dat natuurlijk een goed idee.

Belastingadvies

U werkt hard, maar betaalt liever niet te veel belasting. Dat is logisch, maar iedereen dient zich wel te houden aan de belastingwetgeving. Door onze ervaring en kennis op fiscaal gebied weet u dat u nooit te veel belasting betaalt,

Salarisadministratie

Veel ondernemers kiezen ervoor om de boekhouding van hun bedrijf uit te besteden. Wanneer u niet goed bent in boekhouden en wél in ondernemen is dat natuurlijk een goed idee.

BPC Duiven

Uw administratiekantoor

Veel ondernemers kiezen ervoor om de boekhouding van hun bedrijf uit te besteden. Wanneer u niet goed bent in boekhouden en wél in ondernemen is dat natuurlijk een goed idee. De beperkte uitgaven die u heeft om het werk uit te besteden leveren tijd, inzicht en omzet op voor uw onderneming. Wij helpen u bij het opstellen, beheren en interpreteren van uw administratie. Wij kunnen uw gehele administratie overnemen of een deel daarvan.

Over ons

Administratiekantoor
BPC Duiven

Een persoonlijke en laagdrempelige benadering waarbij wij de klant centraal stellen. Door duidelijke communicatie fungeren wij als klankbord voor de ondernemer, waarbij wij de belangen van de klant altijd voor ogen houden.

“Persoonlijk en deskundig advies. Denkt mee met de klant, is integer en pro actief. Berry schroomt niet om eens iets meer voor de klant te doen/zeer service gericht. Absoluut iemand die ik aanbeveel bij vrienden of collega’s.

“Ik heb al jaren mijn administratie bij Administratiekantoor BPC Duiven. Privé en zakelijk. Gewoon een top boekhouder. Ik ben zeer tevreden.”

Vriendelijk, goed bereikbaar, snel, deskundig, prima en betrouwbaar administratiekantoor.

Ook voor de particulier

Persoonlijk advies

Ook als particulier heeft u veel administratie. Wij kunnen u helpen uw privé administratie weer helemaal op orde te brengen. En natuurlijk zo te houden!

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een paar extra handen die uw administratie (weer) op orde brengen? En vooral ook zo houden? Administratiekantoor BPC Duiven is een professioneel en ervaren administratiepartner die uw administratie volledig uit handen neemt! 

(0316) 263 007

Eltensestraat 67A, 6922 JA Duiven